Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Thetahealing Nedir?

THETAHEALING NEDiR?

Theta Healing Ritim


Kilonuzu korunmakta zorlanmanızın ya da değişime direnmenizin altında yatan bilinçaltı kodlarınızı farkederek sağlıklı yaşam yolculuğunuzda kalıcı çözümler elde etmek ister misiniz?

Hücreleriniz neyi biliyorsa ona göre düşünmenizi destekliyor ve bu da davranışlarınıza yansıyor. Bazen ne kadar istediğimizi düşünsekte sporda ve sağlıklı beslenmede sürdürülebilirliğimizi destekleyemeyiz. Bilinçaltınızda yatan korkuları keşfederek hücrelerinize bilmedikleri sağlıklı yaşam hislerini hatırlatabiliriz.

Kişiye özel seanslar ile kendinizi yeniden tanımaya ve dönüştürmeye hazır mısınız?

 

ThetaHealing, 1994 yılında Vianna Stibal tarafından oluşturulan ve insanların sağlık, zenginlik veya sevgi hedeflerine ulaşmalarını engelleyen sınırlayıcı bilinçaltı inançlarını değiştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir kendi kendine yardım yöntemidir. ThetaHealing bilimsel çalışmalarla desteklenmediğinden sözdebilim olarak kabul edilmektedir.

 

Uygulama

ThetaHealing, danışan ve theta uygulayıcısının yüz yüze ya da telefon aracılığıyla gerçekleştirdiği “inanç çalışması” adı verilen bireysel oturumlar şeklinde uygulanır. Ayrıca günlük kendi kendine meditasyon ve iç gözlem aracı olarak da kullanılabilir.[7][8] Buradaki düşünce, bilinçaltında katılımcının öz, genetik, geçmiş ve ruh seviyelerinde bulunabilecek ‘inançları’ bulup, değiştirebilmesidir.

Amaç, Vianna’nın belirttiği gibi, genel sağlığı ve esenliği iyileştirmektir; “İnanç çalışması, olumsuz düşünce kalıplarını ortadan kaldırıp, olumlu ve yararlı olanlarla değiştirme yeteneği ile bize güç verir.”

 

Felsefe

Vianna Stibal’e göre, ThetaHealing felsefesi “Yedinci Düzlemin, Yani Her Şeyin Yaratıcısı”nın önemini göstermek için bir çerçeve veren, ayrıca “mükemmel bir sevgi ve zekâ yeri” olarak da tanımlanan “Varoluşun Yedi Düzlemi” etrafında yoğunlaşmıştır.[10][11] Varoluşun Yedi Düzlemi, fiziksel ve ruhsal dünyayı atomların ve parçacıkların hareketiyle ilişkili olarak açıklar; Yedinci Düzlem her şeyi yaratan yaşam gücüdür.

3 Yorum

  • Demet Akay
    Posted 21/08/2019 at 07:52

    Yoga nedir derseniz, insanın kendisiyle yüzleşmesidir. Kendine gülümsemesidir derim. Teşekkür ederim

    • Duygu Öz
      Posted 21/08/2019 at 07:52

      Yoga, boyun, sırt ağrılarını yok etmek için başladığım, devam ettiğimde ise gücümü, güçsüzlüğümü fark ettiğim bi şey oldu benim için. Yavaş yavaş kendimi geliştirmemi sağladı.

  • Seda Okay
    Posted 22/09/2022 at 16:11

    Doğuya ait metafizik iyileştirmelere inanıyorum

Yorum yaz